Selecteer een pagina

Recensies

55 Reacties

 1. Dylan Caenen

  Roland is een fijne instructeur die aanwijzingen duidelijk geeft. Fouten maken mag zonder dat je er streng op wordt gecorrigeerd. Ook een praatje maken is niet erg bij Roland waardoor de zenuwen tijdens het rijden afnemen! Na een lang jaar te hebben gereden met Roland kijk ik er met een vrolijke blik op terug. Kortom: Goede instructeur, prettige lessen, meelevend/meedenkend en een man van zijn woord. Bedankt voor de lessen Roland en veel succes toekomstige bestuurders bij Roland!

 2. Chaz

  Goede rijschool, met een spontane rijinstructeur. Ik ben eerder 2 x gezakt bij een andere rijschool. Toen ben ik bij Roland gaan lessen en ik merkte meteen dat hij een betere rij instructeur was. Hij houd zich goed aan de afspraken, gaf goede begeleiding en duidelijk antwoord op vragen. Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen.

 3. Menno van Laar

  Super fijne rijschool, ik heb alles snel en makkelijk kunnen leren zonder moeite.
  Alles in 1x in het kortste pakket, geweldig.
  Bedankt voor de leerzame lessen van u.

 4. Lenny Brouwers

  Een super goeie rijschool. Legt alles goed uit zoals het hoort je kan altijd leuk praten in de auto altijd leuke gesprekken. Rijschool roland is zeker een aanrader. Bedankt roland voor de leuke en leerzame lessen. Groetjes Lenny

 5. Steffie

  Roland is een erg goede instructeur. Hij blijft altijd rustig en maakt elke les op maat. Hij had steeds goed voor ogen wat de lesdoelen waren en stippelde op professionele wijze het traject uit. Hij benaderde me altijd positief. Dankzij Roland zit ik met zelfvertrouwen achter het stuur nu ik mijn rijbewijs behaald heb. Een aanrader om rijlessen te volgen bij Roland!

 6. Mike

  Na mijn rijbewijs automaat al 13 jaar in bezit toch maar besloten om voor schakel rijbewijs te gaan…. me bij Ronald lessen gepakt en op vrijdag de 13e opgegaan en meteen gehaald met dank aan de goede aanwijzingen tijdens men lessen van Roland een echte aanrader

 7. Marziana

  Na een hele lang tijd gelest te hebben bij een andere rijschool en daar maar steeds hetzelfde moeten doen en niet verder komen de keuze gemaakt om over te gaan naar deze rijschool. De lessen gingen zeer snel en je merkt snel vooruitgang. Binnen een zeer korte tijd heb ik hier mijn rijbewijs gehaald en met veel plezier. Je word erg op je gemak gesteld en zelfverzekerder achter het stuur. Zeer blij met de keuze die ik gemaakt heb om over te stappen!

 8. Janou

  In een keer m’n rijbewijs gehaald met Rijschool Roland! Ik heb genoten van alle rijlessen. Roland is een rustig persoon die je echt op je gemak stelt in de auto. Hij wordt niet boos zodra er iets misgaat en zorgt ervoor dat je klaar bent voor je examen. Bedankt voor alles!

 9. Kyra

  Weinig lessen gehad, en gelijk de eerste keer geslaagd. Sfeer in de les auto was altijd gezellig! Alles word duidelijk uitgelegd en hij blijft rustig. Zeker een aanrader!

 10. Remco

  Super rijinstructeur, goede en leerzame lessen, en alles word op een duidelijke en rustige manier uitgelegd.
  Wat zoek je nog meer in een rijschool?
  Echt een aanrader.

 11. Francois

  Met een hele rugzak van mijn vorige rijschool bij Roland terecht gekomen, had ik dit maar in het begin gedaan wat een rust en vakkundigheid straalt Roland uit. Fel reageren op iets kent Roland niet maar rustig blijven en het nog eens uitleggen wel! Roland het was een top periode waarin je me genoeg hebt geleerd waar ik nu in de praktijk veel plezier van mag beleven! Roland bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen en wie weet zien we elkaar binnen kort op de weg!

  En voor iedereen die twijfelt neem hier je lessen je zult er geen spijt van krijgen!!!!??

 12. Kevin

  Top rij instructeur, legt alles duidelijk uit. Een aandrader!

 13. Wenda Smidt

  Door alle lessen en tips van Roland kon ik in 2 maanden al m’n examen afleggen en ben in 1x geslaagd! Hij legt dingen rustig een tweede keer uit als je het niet helemaal begrijpt of goed doet. Echt een aanrader!

 14. Lawrence barwasser

  Rijschool Roland is een uitstekende rijschool met een rustige instructeur die je alles fijn uitlegt en cool blijft zal nooit boos worden en bij hem kan ook lol worden gemaakt je voelt je echt op je gemak een echte aanrader voor mensen die opzoek zijn naar een goede rijschool.

 15. Kelvin roolant

  Rijschool roland raad ik u zeker aan! Fijne en rustige man die je op de juiste manier alles uitlegd . Uitgaan van een leuke en leerzame les is een zekerheid flauwekullen kan die wel. 25-07-2017 ben ik geslaagd dankzij roland. Roland bedankt voor de leuke lessen!

 16. Bert

  Roland is gewoon n goeie vent !!!die met rust en vaardigheid de lessen geeft een hele fijne rijschool ik ben blij dat ik bij hem les heb gehad met n positief resultaat …bedankt roland

 17. Patricia

  Beste roland wílde je even zeggen dat het super leuk was om met jou te lessen je hebt me goed geholpen en was altijd heel blij als ik wist dat ik een rijles had je hebt me goed op geleidt dat ik snel me rijbewijs heb gehaald … ik beveel iedereen aan om de lessen bij jóu te nemen … je leert iedereen goed aan en is ook nog eens leuk om samen met je in een auto te zitten.. voelde super vertrouwd waardoor k super veel oppakte … dus iedereen neem lessen bij ROLAND … NOGMAALS DANKJE WEL …

 18. Mary de Weerd

  Roland is een geweldige rij-instructeur ! Hij heeft heel erg veel geduld en is heel rustig en relaxed. Ik heb in 1 keer mijn rijexamen gehaald dankzij de leuke, gezellige en leerzame rijlessen !

 19. Joe snackers

  Gisteren geslaagd bij rolland hij is nooit boos als er iets mis gaat of je doet het fout heel fijn in de omgang

  Nogmaals BEDANKT!

 20. Nick op de beke

  Vandaag in 1 keer.
  mijn rijbewijs gehaald door roland.
  Toffe kerel. Rustig. Leer het je heel goed aan. In een woord een super instructeur. Zou het bij geen ander willen doen. Thanx voor je tijd. En hopelijk tot weerzien op de weg. Nogmaals bedankt. Gr nick grafix tattoo

 21. Dylano

  Roland is een rustige en aardige intructeur hele leuke en gezellige lessen bij hem gehad , bedankt voor het helpen met mijn rijbewijs ! Succes met feyenoord ?

 22. Shahen

  Bij Roland heb ik veel geleerd in korte tijd. Het fijne van de rijlessen was dat de sfeer rustig bleef, ondanks wat er gebeurde. Roland sprak mij dan ook op een rustige manier toe en legde de situatie duidelijk uit.
  Hij is een hele rustige en relaxede kerel, en zo geeft hij ook rijles. Ik heb bij meerdere rijscholen gelesd maar ik vind Roland de beste.
  Heel aardige man waar je ook altijd een leuk praatje mee kan hebben.

  Roland nogmaals bedankt

 23. Dario

  Auto leren rijden via Roland was super.
  Hij is super flexibel in zijn lestijden, heel geduldig, gezellig en het belangrijkste kundig! Super bedankt Roland.

  Aanrader!

 24. anouk

  danzij Roland heb ik in een best korte tijd mijn rijbewijs weten te halen. het waren erg leerzame rijlessen waarbij alles duidelijk werd uitgelegd en onduidelijkheden werden beantwoord

 25. Niels

  Dankzij deze leuke en leerzame lessen mijn rijles weten te behalen,hij heeft een goede manier van lesgeven en blijft rustig.

 26. Duncan

  Ik vond de lessen altijd zeer gezellig en erg leerzaam, dankzij Roland heb ik mijn rijbewijs in een paar maanden tijd weten te behalen. Bedankt voor alles!!

 27. Richard

  Ik heb in het verleden veel lessen gehad bij andere rijscholen.
  Bij autorijschool Roland heb ik eindelijk mijn rijbewijs gehaald.
  De manier van de lessen en de begeleiding heb ik als zeer prettig ervaren
  Je gaat met vol zelfvertrouwen naar het examen toe
  verder ook een prettige man om een leuk gesprek mee te voeren
  twee dikke duimen omhoog voor A.R.S. Roland

 28. Sharon

  Ik vond het super! Dankzij roland heb ik mijn rijbewijs in een korte tijd weten te behalen. Bedankt voor alles! X

 29. natasha

  In mei 2016 begonnen aan het avontuur op 13 september met herexamen geslaagd.
  Roland rijschool is een echte aanrader hij is rustig goede uitleg en word nooit boos als je iets verkeerd doet en de prijs die is prima
  Roland nog maals bedankt voor de goede en gezellige rijlessen

 30. jesse

  Rijschool roland is een echte aanrader voor wie een goede rijschool zoekt,hij levert leerzame lessen, blijft rustig als je een fout maakt, en geeft duidelijke uitleg.

 31. Sismee

  Binnen 2 maanden ben ik in 1x geslaagd ! Roland heeft me super geholpen. Hij is rustig en geeft goeie adviezen. Hij houdt zich aan de afspraken, altijd belangrijk. Je kunt bij Roland in een korte periode veel lessen doen met een goed resultaat.

 32. Eva Beckers

  In 1 keer geslaagd bij Rijschool Roland! Roland is een aardige, goed gemanierde en rustige rij-instructeur die niet boos wordt als je een fout maakt, zoals de instructeur van mijn eerdere lessen bij een andere rijschool. Na de proefles geeft hij een realistische schattig van het aantal benodigde lessen en bij mij klopte dit aantal precies. Door de goede lessen ging ik met vertrouwen het praktijk examen in. Bovendien is Roland altijd op tijd en zegt niet elke keer de afspraak af zoals vele ander rijscholen. Dus echt een aanrader!

 33. C Vos

  Goede rij instructeur, sociaal, gezellig en duidelijk in de lesmethode. Ben in 1x geslaagd voor me praktijk examen op 25/juli/2016. Dus erg bedankt nogmaals Roland en wie weet treffen we elkaar binnenkort op de weg.

  Rijschool Roland is zeker een aanrader voor toekomstige leerlingen.
  Twijfel dus niet meer en meld je nou aan!??

 34. Mark

  Vrijdag mijn rijbewijs gehaald dankzij roland..rustige en goede uitleg altijd gezellig in omgang.in 1 woord een top rijschool!, bedankt voor alles roland!

 35. Kimberly

  Na wisseling van 3 rijscholen eindelijk dankzij rijschool Roland geslaagd voor mijn rijbewijs! Altijd onder de lessen op mijn gemak gevoeld door deze fijne lessen en rijinstructeur. Bedankt Roland!

 36. Tyrone

  Bij Roland heb ik veel geleerd en gedaan in korte tijd, binnen vier weken had ik het rijbewijs gehaald! Dat allemaal dankzij de gezellige en leerzame ritten in de auto!

 37. Pelle

  Ook ik mag zeggen dat ik mijn rijbewijs binnen heb. Nogmaals bedankt voor alle hulp, begrip, kalmte, leerzamen, maar zeker ook leuke lessen. goede uitleg en vragen zoveel je maar wou het kon allemaal super 🙂

 38. Fransilia van Bronckhorst

  OOK IK HEB MIJN RIJBEWIJS GEHAALD AFGELOPEN VRIJDAG!!! dankzij Roland hartelijk bedankt voor je kalmte en begrip als het niet meteen goed ging in de lessen… Zeker een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen met iemand aan zn zijde in de auto met geduld!

 39. Marc

  Een aardige man hij leert het je op rustige manier wat voor mij wel werkte ik kan hem wel aanbevelen alleen hij is supporter van de verkeerde voetbalclub ?

 40. Tatjana

  Jeej vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs met dank aan roland zo super blij na 5 x gezakt te zijn voor de theorie zakte de moet in de schoenen maar Jeej wel in een x geslaagd voor het rijbewijs super blij ermee en mensen ga zeker daar lessen echt een aanrader

 41. Yannick

  Altijd rustige leerzaam rijlessen. Ik heb het in een keer gehaald supper bedankt.

 42. Ramona

  Inmiddels al zeven jaar mijn rijbewijs. Maar eerste keer geslaagd. En fijne lessen gehad.

 43. Dennis

  Roland is een hele rustige en relaxede kerel, en zo geeft hij ook rijles. Ik heb bij meerdere rijscholen gelesd maar ik vind Roland de beste.

 44. Dagmar Bindels-Degraa

  In augustus 2015 begonnen aan het avontuur van mijn leven……..
  Met een grote rugzak vol negatieve ervaringen en met bibberende knieën stapte ik de eerste keer kn de lesauto……..
  Het was een super geweldig halfjaar….Roland is de rust “Himself” juist wat ik nodig had.
  Zeer fijne lessen, en voor mij motiverend om door te bijten.
  Op 15.03.2015 geslaagd voor mijn Rijbewijs…..en dat in de eerste poging.
  Rijschool Roland is voor mij TOP.
  Nogmaals bedankt Roland, en ik zal je zeker aan bevelen……en de afspraak staat over 8,5 jaar stuur ik mijn kleindochter naar je toe.
  Veel suc6 verder.
  Dagmar Bindels-Degraa, Eygelshoven

 45. Julien

  Roland
  Nogmaals bedankt

  Op 12januari praktijk examen gehad en gehaald

  Ik ben al voorzien van een rijbewijs B met code.
  Wou graag een gewoon rijbewijs.
  Na afspraak met roland zijn we begonnen had maar 6 lessen van 75min

  Zeer professionele instructeur
  Blijft rustig en kalm
  Legt alles goed uit
  Tevens een klasse kerel.
  Niet verder zoeken maar bij Roland de lessen boeken.

 46. Ahïsha

  In relatief korte tijd (anderhalve maand) heb ik rijlessen gehad bij Rijschool Roland en in één keer mijn rijbewijs gehaald. Met de aanwijzingen en het geduld van Roland heb ik elke les weer iets geleerd en ging het steeds beter. Het is niet alleen fijn om een rijinstructeur te hebben die rustig blijft wanneer er zich een lastige situatie voordoet, of wanneer de leerling een fout maakt, maar het is ook fijn als je een rijinstructeur hebt die zich aan de afspraken houdt! Voorheen zat ik bij een rijschool waar je totaal niet op kon rekenen, maar Roland werkt en communiceert heel duidelijk en daardoor weet je altijd waar je aan toe bent.
  Ongetwijfeld een aanrader!

 47. Dylan

  Ik heb vandaag me praktijkexamen gehaald binnen 10 lessen bij roland! Ik kon alles wel alleen het spiegelen heeft roland er nog bij mij moeten instampen in een paar lessen. En het was gelukt!
  Ondanks dat ik maar weinig lessen heb gehad met roland, vind ik het top vent, gezellig maar ook tegelijk dingen leren, hij laat je het meeste zelf beslissen, maar als t echt moet, grijpt ie ook in en zegt ie je wat je voortaan beter kan doen!
  Roland het was een toptijd met je!

 48. cheyenne

  Ook ik heb vandaag me rijbewijs gehaald bij roland super rijschool raad hem zeker aan. Hij is lief rustig stelt je erg op je gemak ben super blij met alle begeleiding die ik gehad hebt bedankt roland!!

 49. Zsuzsanna Wu

  Ik heb dit jaar augustus mijn rijbewijs behaald, dankzij Roland. Eerst zat ik bij een andere rijschool, waar de instructeur niet zo leuk was. Bij Rijschool Roland voelde ik me veel beter op mijn gemak. Hij let heel goed op waar je iets moet verbeteren, legt de situaties goed uit. Prijs was ook super, aangezien ik meerdere lessen nodig had.super dus!
  ??

 50. Jelle

  Ik heb Super goede ervaringen met Rijschool Roland ik ben nu al bijna 3 jaar in het bezit van mijn rijbewijs B dankzij Rijschool Roland natuurlijk!!

  Roland is een super fijne instructeur als je iets fout doet blijf die altijd heel rustig en stelt die je ook altijd gerust.

  Roland is ook altijd in voor een babbel en toont intresse in de leerling!!

  Ik heb alles in een keer gehaald door de hulp van Roland,Het is een gewoon een fijne rijschool en helemaal niet duur!! Ik heb super fijne
  Rijlessen gehad echt wel een aanrader!!

  Ga zo door roland!!!

 51. Natasja

  Ik heb bij een vorige rijschool 8x theorie examen gedaan en nooit gehaald. Ik ben toen met roland in contact gekomen en heb gekozen voor faalangst training waardoor ik zowel mijn theorie alswel mijn praktijk in een keer gehaald. Ik mag me nu sinds juni 2015 de trotse eigenaar noemen van een rijbewijs. Ik kan roland bij iedereen aanbevelen. Zeker qua prijs kwaliteitsverhouding geef ik jullie een dikke 10+

 52. Boef

  Heel aardige man waar je ook altijd een leuk praatje mee kan hebben, kan de situaties goed en duidelijk uitleggen en reageert altijd heel aardig ook al maak je een fout, hij stoomt je ook goed klaar voor het praktijkexamen.
  Een uitstekende rijschool voor een meer dan uitstekende prijs.

 53. Moena (17 jaar)

  Ik was in het begin heel erg onzeker over mezelf, Roland heeft hierbij heel veel geduld met mij gehad; nooit boos geworden, en altijd positief gebleven. De lessen zijn allemaal plezierig verlopen en een gezellig praatje kon er altijd wel vanaf. Ik ben uiteindelijk in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen (juni 2015) en ben vol vetrouwen mijn rijbewijs gaan halen!

 54. Claudia Janssen

  Ook ik heb goede ervaringen met Roland…Hij heeft heel veel geduld met mij gehad…en idd ook al deed je steeds de zelfde ding fout hij blijft rustig…een dikke pluim waard…een aanrader zeker

 55. Manon

  Bij Roland heb ik veel geleerd in korte tijd. Het fijne van de rijlessen was dat de sfeer rustig bleef, ondanks wat er gebeurde. Roland sprak mij dan ook op een rustige manier toe en legde de situatie duidelijk uit! Echt een aanrader!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *